Post by orthehampmiba on Feb 11, 2022 5:58:46 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ BADLAND ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ BADLAND IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ generator kod kovancev ▞▞▞
▞▞▞ BADLAND 2022 version ▞▞▞
Lepa igra, preveč dodatkov, tako neuporabna...
sveta krava, to je veliko oglasov. V igri uživam, vendar je skoraj ni mogoče igrati. prekleto.
Precej dobro, vendar ne kupujem več nivojev
Pot do številnih oglasov. Dalo mi je možnost, da nekaj kupim in pritisnil sem prekliči, nato pa je šel oglas. Potem se je vrnilo tako, da je nakupovalni meni in se je ponovilo, znova in znova. Vsakič, ko se je to zgodilo, sem moral zapreti igro in jo znova odpreti.
Evolveo Ptero 4PS, brezžični gamepad za osebni računalnik ...
Igranje je dokaj preprosto, samo držite, da poletite, in tapnite, da skočite. Oglasi so, vendar vsekakor niso nadležni. Vse ravni so dokaj edinstvene, dobro oblikovane, očitno je bilo vloženega veliko razmišljanja in ko govorimo o ravneh, tam je več kot 120 stopenj. nobena vsebina ni zaklenjena za plačljivim zidom in celo brezplačno oblikujete raven!!idk, kako dobro je, ker so moje ustvarjalne sposobnosti zanič, vendar so za nas predobre. Če se ne marate igrati na mobilnem telefonu, potem lahko celo igrate na stikalu Nintendo!
Oglasi.....malo igranja....Oglasi....oglasi....več oglasov....igranje....OGLASI .... KUPI MI OGLASI....oglasi... . igranje.......kratki......oglasi.....še nekaj oglasov.......še nekaj oglasov 'Kupi me'...malo igranja pred oglasi spet......zehaj.......... Mora biti ena izmed najbolj prizadetih aplikacij v Googlu Play. Ne hvala. Izbrisano.
Najboljši način, da se potopite v igro, je, ko vržete pravo notranjost. Ko prvič začnete igro in opazujete, kako majhna stvar chia netopirja izskoči, kar je videti kot smetnjak, je bil prvi znak igre, ki jo je vredno kupiti. Vsak korak naprej je bil še bolj prepričljiv. Dobro uro sem se smejal nad hrupom in nesrečami! Odličen način za sprostitev.
Najboljša igra vseh časov!
Všeč mi je bilo igranje. Preveč oglasov. Ne morete igrati niti ene stopnje brez nalaganja 30-sekundnega oglasa in praznjenja internetnega paketa in baterije. Bil je tako zelo jezen, da sem moral odstraniti igro. Razvijalec želi, da porabite denar!!!
Majhni kosmatinci morajo varno poleteti skozi fantazijska okolja ter obiti nastavljene pasti. Ozadje je bizarno, ospredje temačno ... Podobne igre kot BadLand
Hvala, ker ste z dodatki uničili vzdušje ene mojih najljubših iger iz otroštva
Igra ima slabe ravni, njenih 3,99 celo izgleda kot da so jo naredili v dveh tednih, ima slab gimec ( postajaš manjši in večji, dobiš klone in postajaš hitrejši in počasnejši, poznam igro, narejeno v dveh tednov, ki ima boljši gimec "življenje je smrkav") oh čakaj to še ni vse, svojega gimeca ne moreš niti uporabljati, če ne dobiš krogel na nivojih, pomisli na sonic na primer, lahko greš hitro, ne potrebuješ krogel in si ga poglej . Na papirju je to odlična igra, vendar je bila narejena tako slabo.
Všeč mi je. Odlična igra in ubijalec časa. Na poti postane težje, vendar boste ugotovili ... sčasoma. Komaj čakam drugi dan. Frogmind, veselim se, da bom videl vašo najboljšo igro doslej. 😎😎😎
Preveč oglasov v tej igri, ki ni vredna denarja za premium različico
To je res dobra igra za tretjeosebne igralce brez povezave, jaz sem bolj prvoosebni igralci, vendar sem se od te igre zelo hitro zasvojil 💯 5 zvezdic
Mislim, da je to zabavna igra, vendar je domača stran res zmedena.
バッドランド アドベンチャー izw
V tem članku vidimo 40 najboljših iger za Android in iOS, ki jih lahko v mobilnem ... 3) Badland (brezplačno za iPhone in Android) je igra med najlepšimi z
Bila je odlična igra, vendar je prišla na eno raven in je bilo fizično nemogoče, zato sem gledal igro in to sem počel, tako da ne vem, ali je napaka ali kaj
Preveč oglasov zelo draži takšna sramota
Rad igram to igro. Vse do sedaj je bilo super. A šele pred kratkim mi ne dovoli igrati. Obtičalo se je in se nikoli ni naložilo ali obtičalo na začetni strani in se ni nikoli naložilo. Resnično obožujem to igro, vendar res ne vem, kaj naj storim glede težave, saj ne morem več igrati.
Ta igra je super... Toda pogosto prihaja preveč oglasov... tako razočaran. Nato sem odstranil to aplikacijo.
Doodle Jump Arked dpse
Dobro, zelo dobro. Ampak, obstaja res huda napaka, da sem, ko objavim svojo raven, naredil stvari, ki jih potrebujem, in moram samo spremeniti sličico, ko pa pritisnem naprej ali ok, zaslon zamrzne in ne morem pritisniti nobenega od gumbov. Prosim, preberite to in popravite, zelo rad delim stvari, ki sem jih delal... 😞
Badland | geologija - Geografija In Potovanja | Oktober 2021
BADLAND রোমাঞ্চকর nsa
ne morete dobiti nobenih dosežkov v igrah google play, razen če ste povezani z internetom! In ko ste povezani z internetom, BADLAND postane AD-LAND!
Torej, naj povem, da se še nikoli nisem tako smejal, medtem ko sem bil popolnoma ubit na toliko različnih načinov. Od eksplodirajočih bomb, do žogic z nalepkami do tega, da si predebel, da bi prišel skozi točko, in zaostal. Ker je bila igra za nadzor z enim gumbom, me je zabavala ure in ure.
Dostojna igra, vendar preveč oglasov in je ne morete preskočiti, ne izgubljajte časa s tem.
Res sem žalosten, da jo ocenim z 1 zvezdico, ker je to čudovito izpopolnjena in atmosferska igra, ki sem jo z veseljem igral ... dokler se po 2-3 zemljevidih ni pojavilo sporočilo, da jo kupim, tako da je možnost, da lahko igrate brezplačno z oglasi in podobnimi stvarmi kot to. Vsakič, ko sem pritisnil gumb »Ne, hvala«, se je pojavila 30-sekundna in zaostala aplikacija za mobilne igre in nič drugega se ni zgodilo. Bilo je tako frustrirajoče, da sem zaradi tega dal svoj prvi komentar v trgovini Google Play ...
Obožujem grafiko in uganke, vendar je dodatkov zelo veliko. Razumem, da to izgine, če porabiš denar.
Zabava za dolgo časa
Badland (2019). Badland ; Vestern ; Režija: Justin Lee ; Scenarij: Justin Lee ; Igralci: Kevin Makely, Mira Sorvino, Bruce Dern, Wes Studi ; Država: